Els diners no compren la felicitat


 Els diners no compren la felicitat 

Hi havia una vegada una noia que era molt rica i es deia Marta. Es comprava tot el que volia perquè pensava que seria molt més feliç però ella s’equivocava. 

No tenia amics i quan necessitava parlar amb algú no ho feia i se n’anava de compres perquè deia que era millor que no pas que et donin consells. 

Un dia estava molt trista i va fer el de sempre, anar a comprar coses que no necessitava i només utilitzaria una sola vegada o ni les utilitzaria; però quan estava en les botigues tenia un problema: comprava i comprava però encara seguia trista. 

Va passar tot el dia així i cada vegada es posava més trista. Fins i tot va estar uns dies així, enfadada amb el món. Va sortir un altre cop a comprar roba, maquillatge, mòbils i altres coses innecessàries; però aquesta vegada mentre sortia de casa es va trobar una noia que li va preguntar què li passava. A la Marta li va costar però li va explicar i quan ho va fer es va sentir molt més bé. 

Així es va adonar que no necessitava comprar objectes per a sentir-se millor, només necessitava un amic o amiga per poder parlar i fer coses en conjunt, que no tot s’ho havia de quedar per ella mateixa i que a vegades necessitava una persona que l’escoltés... I, sobretot, que els diners no compren la felicitat. 

Jana Paneque Castellar

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Som alguna cosa en concret o som un tot?

Els moments difícils que tenim a la nostra vida es curen amb el temps?

És la vellesa l’estat que millor reflecteix la inexorabilitat del temps?