Rino i la discapacitat

 

Rino i la discapacitat


Hi havia una vegada un peix molt especial que provenia d'una família una mica estranya els quals alguns d'aquesta no tenien una aleta, altres els hi faltava un tros de pell, entre altres, però quan en Rino va néixer va ser un cas especial i diferent, ja que ell no podia nedar.


Aquesta, és una gran discapacitat per un tauró caçador amb el qual tota la seva família estava desitjant que fos abans de néixer, però es van adonar del que passava i aquest desig es va perdre. Rino, va estar trist durant la seva infància, els altres es reien i es burlaven d'ell, de totes maneres, mentre que aquest no tenia cap amic ni lloc amb el qual refugiar-se, ni tan sols la seva família. 


Va passar el temps i ell seguia tenint al cap la possibilitat que aquest pogués nadar amb facilitat, ningú confiava en ell, però a mesura que en secret practicava es va adonar que podria aconseguir-ho, però no seria fàcil. Es va passar mesos i mesos practicant, inventant recursos per trobar la resposta cap al seu repte, fins que es va adonar que l'única manera de resoldre-ho era amb constància i treball, res el pararia, i molt menys la gent que no confiava en ell.


Així va ser, al cap d'uns anys, va aconseguir nedar amb gran facilitat, tothom es va sorprendre i es va fer famós per explicar la seva història, tant que des d'aquí va arribar a competir al campionat aquàtic més complicat del món. El va guanyar, i des d'aquell dia va reconèixer que ell podria fer el que volgués si s'ho proposava.


David Alcalde Vallez



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Som alguna cosa en concret o som un tot?

Els moments difícils que tenim a la nostra vida es curen amb el temps?

És la vellesa l’estat que millor reflecteix la inexorabilitat del temps?