Podríem considerar la germanor com el millor regal que ens poden donar els nostres pares?

 


  • Podríem considerar la germanor com el millor regal que ens poden donar els nostres pares?


Per començar crec que cal dir que com la major dels meus germans crec que tenir un germà és com tenir una millor amiga o millor amic del qual no et pots desfer, passi el que passi és algú que estarà amb tu en tot moment, i encara que puguin passar els anys saps que sempre podràs comptar amb ell o ella.

De fet, quan parlem de la germanor moltes vegades podríem qüestionar-nos d'on sorgeix aquest vincle fraternal entre els germans, però no acabaríem trobant una resposta exacta, i és que, tal com afirma el famós escriptor i dramaturg francès Jean-Baptiste Legouvé: "Un germà és un amic que és donat per naturalesa", podríem fins i tot dir que és un regal inesperat que ens obsequia la naturalesa. Podríem dir  que d'alguna manera vulguis o no és algú que està lligat a tu, no sols per la sang, sinó també pel  vincle fraternal que sorgeix entre tots dos.

Amb el temps, els germans, o millor dit els germans grans, li donen la raó a l'il·lustrador Marc Brown, qui va afirmar que: "A vegades, ser un germà és fins i tot millor que ser un superheroi", una frase que no pot tenir més raó, és a dir, el fet de tenir germans i de ser responsable d'ells, de cuidar-los, i de protegir-los a vegades et fa sentir realment complagut i satisfet quan els ajudes a créixer i els aconselles , et sent gairebé com un superheroi, i la felicitat és encara major quan veus que els teus germans són feliços i aconsegueixen les seves metes.

Per tant, podríem realment considerar que el millor regal que ens poden donar els nostres pares  al llarg de la nostra vida és un germà?, jo crec sí.

 

Jihan Faress, 2n de batxillerat B 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Som alguna cosa en concret o som un tot?

Els moments difícils que tenim a la nostra vida es curen amb el temps?

És la vellesa l’estat que millor reflecteix la inexorabilitat del temps?